Samsung Galaxy A42 5G

De Samsung Galaxy A42 5G is de opvolger van de A41. Het is een krachtige zogenaamde mid-range smartphone die onder andere over de 5G functionaliteit beschikt. Als u zoekt naar een betaalbare krachtige telefoon met een mooie grote display is dit een zeer geschikt toestel.


 

Camera

Met de vier camera’s aan de achterkant van de Samsung Galaxy A42 5G maakt u mooie foto’s. De normale foto’s maakt u met de primaire 48-megapixel lens. Verder zit er nog een 8-MP ultragroothoeklens, 5-MP lens met dieptesensor en een 5-MP macrolens op. In iedere situatie en van elk object een scherpe foto maken is dus geen probleem.
 

Prestaties

U schakelt snel tussen al uw apps door middel van de Octa-core processor met 4GB werkgeheugen. Alles ziet er mooi uit op het heldere 6.6 Inch super AMOLED-scherm. De grote 5000mAh-batterij zorgt ervoor dat de Galaxy A42 5G zeker een dag meegaat. Is de accu toch leeg? Dan laadt u die weer snel op middels Samsung Fast Charging.
 

Varianten

Al uw foto’s, apps en bestanden opslaan kan makkelijk met de 128GB aan standaard opslaggeheugen. Dit kan zelfs nog uitgebreid worden met een SD-kaart. De kleuren waaruit u bij de Samsung Galaxy A42 5G kunt kiezen zijn: zwart, wit en grijs.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK