Samsung Galaxy A52

De Samsung Galaxy A52 is een perfecte smartphone voor een doorsnee gebruiker. Appjes lezen en versturen, (video-)bellen, lichte games spelen, mooie foto’s maken… het is allemaal geen probleem. En met het grote 6.5 Inch AMOLED-scherm met een hoge verversingssnelheid van 90Hz ziet u alles helder en scherp.


 

Camera

Aan de achterkant van de Samsung Galaxy A52 zitten vier cameralenzen. De algemene lens heeft een resolutie van maar liefst 64-megapixel, waarmee u superscherpe foto’s maakt. Daarnaast is er nog een groothoek- en macrolens, en een dieptesensor. Voor ieder moment een geschikte lens en daarmee de perfecte foto!
 

Prestaties

De Snapdragon 720G-processor en 6GB aan werkgeheugen maken dat u met de Galaxy A52 alle dagelijkse taken prima kunt uitvoeren. De zuinige processor gecombineerd met de grote 4500mAh-batterij zorgen ervoor dat de telefoon makkelijk een hele dag mee kan.
 

Varianten

Al uw foto’s, apps en bestanden opslaan kan makkelijk met de 128GB aan standaard opslaggeheugen. Dit kan zelfs nog uitgebreid worden met een SD-kaart. De kleuren waaruit u bij de Samsung Galaxy A52 kunt kiezen zijn: zwart, wit, blauw en paars.
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK