Samsung Galaxy A71

Formaat en scherm

De Samsung Galaxy A71 heeft een groot en scherp beeldscherm. Het toestel beschikt over een 6.7 Inch super AMOLED scherm (2400x1080 pixels).
 

Camera

Vindt u mooie, heldere foto’s maken belangrijk? Dan is de Galaxy A71 zeer waarschijnlijk een zeer geschikt toestel. U krijgt maar liefst vier camera’s aan de achterzijde die samenwerken waardoor u gegarandeerd mooie foto’s maakt. De hoofd lens beschikt over 64-megapixels (MP) en wordt bijgestaan door een 12 MP ultrawide camera, 5 MP macro camera en 5 MP diepte camera. Ook videobellen en selfies maken doet u in hoge kwaliteit met de 32-megapixel frontcamera.
 

Hardware en accu

Het toestel draait standaard op Android 10. Alles verloopt soepel op de Snapdragon 730 processor. Met een werkgeheugen van 6GB en een standaard opslaggeheugen van 128 GB heeft u een snel toestel waarop u de nodige gegevens op kunt slaan. Is 128 GB niet genoeg? Geen probleem. De A71 heeft de mogelijkheid tot het uitbreiden van het geheugen door middel van een SD-kaart.
Ook qua beveiliging van al uw gegevens zit het goed. U beveiligt het toestel met de vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning. Daarnaast is de telefoon ook softwarematig goed beveiligd met Samsung Knox.
Met een accu met de inhoud van 4500 mAh heeft u een toestel dat bij gemiddeld gebruik makkelijk een dag mee gaat.


 

Kleuren

De Samsung Galaxy A71 is er in drie kleuren. U kunt kiezen uit zwart, lichtblauw en zilver.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK