Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 blue blauw

Groot HD-scherm
Het grote formaat is het karakteristieke kenmerk van de Note-modellen. De Note 9 heeft een haarscherp 6,4 inch Quad HD scherm met een vrijwel randloos ontwerp. Qua design is er niet veel veranderd ten opzichte van de Note 8, echter zit de vingerscanner nu onder de camera’s (aan de achterzijde) in plaats van ernaast. Hierdoor is deze eenvoudiger te bedienen.

Stylus pen (S pen)
Hetgeen dat de Note echt speciaal maakt, de stylus pen (S pen), is nog geavanceerder dan bij de voorganger. Naast dat u er bijv. aantekeningen mee kunt maken en handgeschreven woorden automatisch om kunt laten zetten in tekst, vertaalt u nu teksten met 1 klik op de pen en beschikt de S Pen over Bluetooth. Zo is het nu mogelijk om op afstand een foto te maken met de telefoon, door de pen in uw hand te houden.

Foto’s maken
Ook de camera is verbeterd ten opzichte van de Note 8. De Note 9 beschikt weliswaar ook over een dubbele 12-megapixel camera aan de achterkant, echter is het diafragma van de Note 9 kleiner waardoor u betere foto’s maakt in het donker.

Opladen
De Note 9 heeft een sterkere en grotere batterij dan de Note 8, waardoor het toestel langer meegaat zonder op te laden. Daarnaast beschikt de Note 9 over een snellaadfunctie en is deze draadloos oplaadbaar.

Onder de motorkap
Door de krachtige Exynos 9810-chip in combinatie met een octacore-processor en 8GB werkgeheugen, mogen we het met recht een top toestel noemen. De Note 9 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: 128GB met 6GB werkgeheugen of 512GB met 8GB werkgeheugen.
right

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK