Samsung Galaxy Tab s3

Met een schermgrootte van 9,7 Inch heeft de tablet van Samsung een gangbare maat voor een tablet. De S3 is op het moment de beste en meest geavanceerde Android tablet op de markt. U maakt gebruik van het nieuwe Android 7.0 Nougat wat inhoudt dat u kunt genieten van alle features welke dit besturingssysteem te bieden heeft.


 
Door middel van het super AMOLED-scherm met een resolutie van maar liefst 2048x1536 pixels, kunt u iedere foto/animatie tot in detail haarscherp bewonderen. Ook de foto’s en video’s die u maakt met de 13 en 5-megapixel camera op de tablet horen hierbij.
 
Gamen, surfen, nieuwslezen etc. gaat vloeiend met de krachtige Qualcomm Snapdragon 820 processor met een kloksnelheid van 2,15 GHz en een werkgeheugen van 4GB. Het standaard opslaggeheugen van 32GB kunt u eventueel uitbreiden middels een extern geheugenkaartje.
 
Naast de bediening met de vingers, levert Samsung bij de S3 ook een S Pen waarmee u zeer nauwkeurig aantekeningen kunt maken en kunt tekenen. De pen voelt wanneer u hard of zachter drukt en hiermee is het mogelijk om mooie tekeningen te maken met dikkere en dunne lijnen.
 
De tablet is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver/wit. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK