Samsung Galaxy Tab S6

Formaat en scherm

De Samsung Galaxy Tab S6 is een zeer krachtige, lichtgewicht Android tablet. Door het lage gewicht en het ultra dunne design van 5,7mm dikte ligt de tablet erg fijn in de hand.

Films kijken, gamen, documenten bewerken, op internet surfen etc. gaat perfect met het kraakheldere 10.5 Inch grote Super AMOLED-scherm.


 

Hardware en accu

Ook qua hardware zit u gebakken met de Tab S6. De krachtige Snapdragon processor in combinatie met 6GB werkgeheugen en het besturingssysteem Android 9 zorgen voor een optimaal gebruiksgemak.

Alle foto’s, apps, documenten en films slaat u moeiteloos op. Standaard is de tablet voorzien van maar liefst 128GB aan opslaggeheugen. Deze gegevens zijn allemaal goed beschermd door de vingerafdrukscanner die onder de display zit verwerkt.

Uniek aan de Tab S6 is de dubbele camera aan de achterzijde. Hierdoor maakt u ook met een tablet nu mooie foto’s.

S-Pen

De tablet wordt standaard geleverd met de S-Pen. Deze pen is meer dan alleen een stylus pen. Met de pen kunt u zoal: op afstand foto’s maken, notities schrijven, video’s bewerken en tekenen. Als u de pen niet nodig heeft, klikt u hem eenvoudig vast aan achterkant van de Galaxy Tab S6 door middel van de ingebouwde magneet.
 

Kleuren

U heeft bij de Samsung Galaxy Tab S6 de keuze uit twee kleuren: grijs of blauw.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK