Samsung Galaxy Tab S9-serieOok zijn er drie nieuwe high-end tablets door Samsung gepresenteerd; de gewone Tab S9 met een 11 inch-scherm, de Tab S9 Plus met een 12,4 inch-display en het topmodel: de Tab S9 Ultra met een scherm van maar kiest 14,6 inch. Alle tablets hebben een 120Hz-paneel voor zeer soepele beelden. De tablets zijn verkrijgbaar in beige of zwart.

Erg fijn is dat ook de kleinste Tab S9 nu over een fraai oled-scherm beschikt. De 11 inch-Tab S8 van vorig jaar moest het nog met een lcd-display doen. Het instapmodel beschikt over 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Het duurdere model heeft 12GB RAM en 256GB opslag.

De Samsung Galaxy Tab S9 Plus is een grote tablet met een 12,4 inch-oled-scherm. Een belangrijk voordeel van het nieuwe model is de IP68-certificering. Dit betekent dat de tablet goed bestand is tegen water en stof. Ook deze tablet beschikt over de Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy-chip.

Wilt u een krachtige tablet met een enorm scherm? Dan is de Samsung Galaxy Tab S9 Ultra een uitstekende keuze. Ook deze tablet beschikt over een IP68-certificering. De S9 Ultra heeft een enorm 14,6 inch-oled-scherm. Dat staat garant voor prachtige kleuren en een uitstekend contrast. Ook de randen zijn dun. Er is wel een kleine notch aanwezig voor de selfiecamera.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK