Samsung Galaxy Xcover Pro

Formaat en scherm

Op zoek naar een zeer degelijke robuuste smartphone? Dan is de Samsung Galaxy Xcover Pro het perfecte toestel. Het toestel beschikt over een helder en groot 6.3 Inch scherm met een robuuste behuizing.
  

Camera

Ook als u bijvoorbeeld in de bouw werkt is het handig om goede foto’s te maken. Dat kan met de Xcover Pro. Aan de achterkant zitten twee lenzen. Een hoofdlens van 25-megapixel en een groothoeklens van 8-megapixel. Zo krijgt u meer op één foto en ook nog eens scherp. 

Accu

De accu van de Galaxy Xcover Pro is vervangbaar. Dit is uniek, daar waar vrijwel alle nieuwe toestellen over een batterij beschikken die u niet zelf kunt vervangen. Is de batterij aan vervanging toe? Dan schaft u nu eenvoudig en voordelig een nieuwe batterij aan en kunt er weer tegenaan. Het is ook mogelijk om een reserve accu te kopen, zo heeft u altijd genoeg batterij bij de hand. In iedere situatie.
 

Hardware

Aan de buitenkant valt direct de stevige behuizing op. De telefoon is getest en heeft een IP69-certificering. Dit betekent dat de Xcover Pro stofdicht en waterbestendig is. Verder voldoet het toestel aan de MIL-STD-810G militaire standaarden, die aangeven dat het toestel tegen een stootje kan.
 
Met de Exynos 9611-chip levert de Xcover Pro prima prestaties en kunt u zonder problemen meerdere apps tegelijk draaien. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK