Samsung Galaxy Z Flip5Naast de Z Fold, heeft Samsung ook de Z Flip-serie. De Z Flip5 is hiervan het nieuwste model. Ingevouwen is de Z Flip5 als het ware de helft van een normale smartphone qua grootte. Hierdoor heeft u een kleiner pakket in de broekzak. Het scherm van het dichtgevouwen toestel heeft een grootte van 3,4 inch, maar wanneer u de telefoon openvouwt beschikt u over een 6,7 inch. Dit scherm ondersteunt een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor animaties extra soepel aanvoelen. 

Het dichtgevouwen scherm van 3,4 inch is maar liefst drie keer groter dan bij de Z Flip4. Dit scherm gebruikt u om selfies te maken, notificaties te checken en voor verschillende widgets.

Het toestel beschikt over een dubbele camera om foto’s mee te maken; een 12 megapixel-hoofdcamera en een 12 megapixel-groothoeklens.

De chip is dezelfde als de Z Fold5, namelijk de Snapdragon 8 Gen 2. Er zijn twee verschillende opslaguitvoeringen beschikbaar voor de Galaxy Z Flip5: 256GB of 512GB. En er zit 8GB werkgeheugen bij.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK