Samsung Galaxy Z Fold5Net als zijn voorganger is de Z Fold5 een traditioneel ogende smartphone, maar wanneer u hem uitklapt wordt het een compacte tablet. 

Het smalle oled-scherm aan de buitenzijde heeft een grootte van 6,2 inch en heeft een verversingssnelheid van 120Hz voor soepele en snelle beelden. Wanneer u de telefoon uitklapt zit er een bijna vierkant scherm van maar liefst 7,6 inch. De helderheid van dit scherm is bovendien omhoog geschroefd tot 1750 nits. Hierdoor kunt u ook in de felle zon goed het scherm bekijken. Wat een gave functie is van het grote scherm, is dat u twee apps naast elkaar kunt openen.

In vergelijking met de Z Fold4 heeft zijn opvolger een beter scharnier. De twee helften van het scherm liggen dichtgeklapt nu namelijk netjes op elkaar. Er zit dus geen ruimte meer tussen de schermen. Naast dat dit mooier uitziet, betekent dit ook dat er minder snel stof en vuil ertussen komt.

Haarscherpe foto’s maakt u met een 50 megapixel-hoofdcamera, een 12 megapixel-groothoeklens en een telelens van 10 megapixel.

De Galaxy Z Fold5 draait op de razendsnelle Snapdragon 8 Gen 2-chip, die ook aanwezig is in de Samsung Galaxy S23. Daar zit 12GB RAM bij en 256GB of 512GB opslagruimte.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK