Samsung J3 en J5 2017

De J3 en de J5, de low-end toestellen van Samsung, zijn de goedkopere smartphones voor de mensen die niet veel waarde hechten aan de luxe, de snelheid en het hebben van de nieuwste technieken van de duurdere modellen. Het scherm van de J3 heeft een grootte van 5 Inch, daar waar de J5 een iets groter AMOLED-scherm heeft van 5,2 Inch.
 


Beide modellen zijn uitgerust met het nieuwe Android 7.0 (Nougat) en op deze manier heeft u toegang tot alle features van het besturingssysteem van Google. De Samsung J3 heeft een processor met een kloksnelheid van 1,4 GHz en de J5 heeft daarentegen een iets snellere 1,6 GHz processor. Qua opslaggeheugen zijn beide toestellen hetzelfde, beiden hebben 16GB ingebouwd en dit is uit te breiden door middel van een MicroSD kaart.
 
Op het gebied van de camera’s is de J5 een stuk geavanceerder. De J3 heeft een 5-megapixel camera aan de achterzijde en de selfies maakt u met de 2-megapixel camera aan de voorzijde. Maar met de 13-megapixel aan zowel de achter- als voorkant steekt de J5 er met kop en schouders bovenuit. De J5 heeft zelfs een flitser aan de voorzijde zodat u hiermee ook in het donker duidelijke foto’s/selfies kunt maken.
 
Het laatste noemenswaardige verschil zit in het ontgrendelen van de telefoon; de J5 heeft hiervoor een vingerscanner ingebouwd en de J3 heeft deze niet.
Beide toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en blauw. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK