Nokia 8110

In 1996 (22 jaar geleden!) kwam Nokia met de 8110 op de markt. Maar in 1999 werd de telefoon pas echt een groot succes, vanwege de film The Matrix. In de populaire film kwam de uitschuifbare Nokia 8110 meerdere malen in beeld. Dit betekende dat iedereen deze telefoon moest en zou hebben.

Nu, in 2018, komt Nokia met een nieuwe versie van de Nokia 8110. Ook wel “bananentelefoon” genoemd vanwege de kromming en de gele kleur. Vorig jaar deed Nokia dit ook met de Nokia 3310 en dit was een groot succes.De Nokia 8110 is de perfecte telefoon voor “erbij”. Hij beschikt over 4G en een retro 2-megapixel camera. Over retro gesproken; Nokia heeft een nieuwe versie van Snake erop geïnstalleerd. Door middel van de ondersteuning van 4G is het mogelijk om de apps Facebook, Twitter en Google Maps te gebruiken. Maar… misschien wel de belangrijkste reden om een Nokia 8110 aan te schaffen: één keer opladen en u heeft 3 weken aan (stand-bytijd) batterij!

Het toestel draait op de software KaiOS, dat tot 2016 nog samen was met het bekendere Mozilla. Vanaf die tijd zijn het twee aparte organisaties.

Daar waar een gele Nokia 8110 misschien stiekem wel het leukst is, is er ook een zwarte uitvoering.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK