ISDN Stopt! Petit biedt de oplossing

Geplaatst op: 16-03-2018

KPN stopt vanaf januari 2019 definitief met het ondersteunen van ISDN. Dit houdt in dat er over wordt gegaan op het snellere, meer innovatieve bellen via internet; VoIP. Deze moderne manier van bellen biedt u ook de mogelijkheid tot oplossingen als pinnen en beveiliging te integreren.

Uiteraard biedt Petit .verbindt.. deze dienst ook al een aantal jaar. Benieuwd wat dit voor u betekent en wat Petit hierin voor u kan betekenen? Neem dan middels onderstaand contactformulier, contact met ons op en wij helpen u graag verder. Samen komen wij ongetwijfeld tot de ideale oplossing.

Lees meer

Alle Android Nokia toestellen geschikt voor het nieuwe Android P

Geplaatst op: 31-05-2018

De laatste tijd zijn er veel negatieve berichten verschenen rondom updates op verschillende smartphones. Nokia zorgt daarentegen voor positief nieuws: alle Android smartphones van Nokia, van het instapmodel tot en met de luxueuze Nokia 8 Sirocco, zullen geschikt zijn voor het nieuwe Android P. 

Lees meer

Nokia brengt nieuwe Nokia 2.1, Nokia 3.1 en Nokia 5.1 uit

Geplaatst op: 31-05-2018

Vorig jaar bracht Nokia vele nieuwe Android toestellen op de markt. Dat dit een succes is/was is een understatement. Om dit succes een vervolg te geven komt Nokia nu met de opvolgers van de Nokia 2, 3 en 5.

Lees meer

Petit .verbindt.. ook bij Limburgs Mooiste

Geplaatst op: 30-05-2018

In het weekend van 25, 26 en 27 mei was Petit als communicatiepartner actief bij het jaarlijks evenement. Hier een korte sfeerimpressie:
 

Lees meer

Blackberry KEYone

Geplaatst op: 16-05-2018

Met de KEYone heeft Blackberry de weg naar de top van de mobiele markt weer ingezet.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK