ISDN Stopt! Petit biedt de oplossing

Geplaatst op: 16-03-2018

KPN stopt vanaf september 2019 definitief met het ondersteunen van ISDN. Dit houdt in dat er over wordt gegaan op het snellere, meer innovatieve bellen via internet; VoIP. Deze moderne manier van bellen biedt u ook de mogelijkheid tot oplossingen als pinnen en beveiliging te integreren.

Uiteraard biedt Petit .verbindt.. deze dienst ook al een aantal jaar. Benieuwd wat dit voor u betekent en wat Petit hierin voor u kan betekenen? Neem dan middels onderstaand contactformulier, contact met ons op en wij helpen u graag verder. Samen komen wij ongetwijfeld tot de ideale oplossing.

Lees meer

Google trekt Android licentie Huawei in

Geplaatst op: 22-05-2019

Deze week werd bekend dat Google de Android licenties voor Huawei per direct intrekt. Hiermee voldoet Google aan de nieuwe regels die het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken heeft opgelegd.

Lees meer

Betalen met je mobiel, hoe werkt dit nu precies?

Geplaatst op: 06-05-2019

Niet lang geleden was het in het nieuws; Apple Pay binnenkort beschikbaar in Nederland. Maar wat is het mobiel betalen nu precies en wat kun je ermee?

Lees meer

Nederland wereldwijd een van de snelste 4G-netwerken

Geplaatst op: 12-03-2019

We maken steeds vaker gebruik van het 4G-netwerk en laten ons mobiel netwerk ook vaker aanstaan i.p.v. over te schakelen naar de WiFi. 

Lees meer

Samsung presenteert drie Galaxy S10-varianten en een opvouwbare Fold

Geplaatst op: 21-02-2019

Lees hier alles over de nieuwe Samsung Galaxy S10, S10+ en opvouwbare Galaxy Fold.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK