ISDN Stopt! Petit biedt de oplossing

Geplaatst op: 16-03-2018

KPN stopt vanaf september 2019 definitief met het ondersteunen van ISDN. Dit houdt in dat er over wordt gegaan op het snellere, meer innovatieve bellen via internet; VoIP. Deze moderne manier van bellen biedt u ook de mogelijkheid tot oplossingen als pinnen en beveiliging te integreren.

Uiteraard biedt Petit .verbindt.. deze dienst ook al een aantal jaar. Benieuwd wat dit voor u betekent en wat Petit hierin voor u kan betekenen? Neem dan middels onderstaand contactformulier, contact met ons op en wij helpen u graag verder. Samen komen wij ongetwijfeld tot de ideale oplossing.

Lees meer

Geen 3G meer vanaf 2020 voor Vodafone klanten

Geplaatst op: 21-08-2019

Vanaf 1 januari 2020 stopt Vodafone definitief met haar 3G-netwerk. Er wordt volledig overgestapt naar 4G. Maar wat houdt dit nu precies in? En waar moet u rekening mee houden?

Lees meer

Steeds meer inbraakschade voor boeren

Geplaatst op: 11-08-2019

Diefstallen en inbraken zijn er helaas altijd en overal. Een sector waarbij dat toch vaak onderschat wordt, is de agrarische sector. Niet alleen de hoeveelheid diefstallen, maar vooral de schade en de gevolgen worden onderschat. 

Lees meer

5G. Wat is het? En wat kun je ermee?

Geplaatst op: 18-07-2019

Het 4G-netwerk is nog niet eens zo heel lang beschikbaar. Toch wordt steeds vaker gepraat over de opvolger. Maar wat houdt het 5G-netwerk in? Waarom hebben we het nodig? En wat kunnen we ermee?

Lees meer

Niet meer appen op de fiets

Geplaatst op: 27-06-2019

Appen op de fiets. Doet u het? Het mag niet meer.
U mag vanaf 1 juli 2019 geen telefoon meer vasthouden op de fiets.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK