De nieuwe Samsung Galaxy A-serie modellen

Geplaatst op: 04-05-2023

De A-serie van Samsung is ontwikkeld om innovatie voor iedereen beschikbaar te maken. Het zijn de zogenaamde midrange-toestellen. Een betaalbare telefoon met degelijke specificaties.

Lees meer

Onze nieuwe missie en visie

Geplaatst op: 20-01-2023

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuwe missie en visie
In 2022 hebben we gewerkt aan het vertalen van onze ambitie naar een nieuwe missie en visie. Gezamenlijk met een team van collega’s zijn we heel wat uurtjes aan het brainstormen geweest. Het was een mooie uitdaging: een missie en een visie die kort, krachtig en duidelijk zijn.

Lees meer

Uitbreiding directieteam Petit

Geplaatst op: 24-05-2022


Bij Petit kijken we altijd vooruit en kiezen we voor groei. En om stabiel door te groeien als organisatie willen wij middels deze berichtgeving melden dat onze collega Tom Teeuwen per 1 mei 2022 is toegetreden tot de directie. Er waren nieuwe en frisse ideeën nodig waardoor Tom al snel in beeld kwam. We willen samen verder bouwen aan de continuïteit van Petit.. verbindt. en zijn met Tom een verjonging ingeslagen met het oog op de toekomst.

Lees meer

Veilig thuiswerken. Voorkom dat uw medewerkers worden afgeluisterd

Geplaatst op: 23-11-2020

Laat je direct adviseren en neem contact op

Het aantal thuiswerkers is de afgelopen tijd in een razendsnel tempo toegenomen. Waar dit bij veel organisaties eerder niet van toepassing was, is dit nu aan de orde van de dag. Dit zorgt voor de nodige aanpassingen. Hoe pakt uw organisatie dit aan? Hoe zorgt u voor veilig thuiswerken? En hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen bellen en niet worden afgeluisterd?

Lees meer

Apple presenteert vier nieuwe iPhones - iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max

Geplaatst op: 14-10-2020

Dat er dit jaar een nieuwe iPhone zou komen was wel bekend, maar dit zijn er maar liefst 4 geworden. Lees in dit artikel alles wat u moet weten over de verschillende uitvoeringen van de iPhone 12.

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK