Samsung Galaxy S9 en S9+

Geplaatst op: 21-03-2018

De nieuwe Samsung S9 en de S9 Plus

We schreven al eerder over het nieuwe vlaggenschip van Samsung, nu is de S9 officieel gepresenteerd!

In dit artikel leest u alles over de nieuwe Samsung...

Lees meer

ISDN Stopt! Petit biedt de oplossing

Geplaatst op: 16-03-2018

KPN stopt vanaf september 2019 definitief met het ondersteunen van ISDN. Dit houdt in dat er over wordt gegaan op het snellere, meer innovatieve bellen via internet; VoIP. Deze moderne manier van bellen biedt u ook de mogelijkheid tot oplossingen als pinnen en beveiliging te integreren.

Uiteraard biedt Petit .verbindt.. deze dienst ook al een aantal jaar. Benieuwd wat dit voor u betekent en wat Petit hierin voor u kan betekenen? Neem dan middels onderstaand contactformulier, contact met ons op en wij helpen u graag verder. Samen komen wij ongetwijfeld tot de ideale oplossing.

Lees meer

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL

Geplaatst op: 02-01-2018

Het nieuwe vlaggenschip van Google is de Pixel 2. Er zijn twee verschillende modellen verkrijgbaar; de “standaard” Pixel 2 en de grote broer, de Pixel 2 XL. Het verschil zit ‘m in het schermformaat en de hierbij horende resolutie: 5 inch (1920x1080 pixels) en 6 inch (2880x1440 pixels).

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK