De nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro

Geplaatst op: 10-09-2019

Op 10 september heeft Apple haar nieuwe iPhones gepresenteerd: de iPhone 11 en de iPhone 11 Pro en de 11 Pro Max. Wat is er nieuw?

iPhone 11

De iPhone 11 is de opvolger van de succesvolle iPhone Xr. Qua uiterlijk valt direct het verschil aan de achterkant op, de dubbele camera. 

Maak mooiere foto’s en video’s

Met een dual camera aan de achterkant maakt u in iedere situatie prachtige foto’s. De 12-megapixel wide camera werkt nauw samen met de 12-megapixel ultra wide camera. De camera’s zijn voorzien van een nieuwe sensor die zorgt voor snellere autofocus.
Laat meer zien op één foto met de nieuwe ultra wide camera. Laat kleuren meer tot hun recht komen met de nieuwe Smart HDR-functie.
 

Nieuw scherm en snelle processor

Met een 6.1 inch retina scherm, gecombineerd met de nieuwste A13 Bionic chip heeft u een zeer degelijke smartphone voor al uw dagelijkse bezigheden. Ter vergelijking, de processor is 2x sneller dan de Samsung S10+.
 

Kleurrijke iPhone met krachtige batterij

Met 6 verschillende kleuren, zit er ongetwijfeld een passende kleur voor u bij: u kunt kiezen uit rood, zwart, wit, geel, lichtgroen en lavendel.
 
iPhone 11 pro midnight green

iPhone 11 Pro en iPhone Pro 11 Max

Het zijn de opvolgers van de iPhone Xs en Xs Max. Het is de meest geavanceerde iPhone ooit gemaakt met een snelle chip, nieuwe kleur en maar liefst 3 camera’s aan de achterzijde.
 

Beste camera ooit op een iPhone

Door middel van de telephoto-, wide- en ultra wide-camera’s maakt u foto’s als nooit tevoren met een Apple toestel. Alle drie zijn het 12-megapixel camera’s. De telephoto lens zorgt dat u 4x verder kunt inzoomen zonder kwaliteit te verliezen.
Ook introduceert Apple een nieuwe functie, Deep fusion: voordat u klikt om een foto te maken, heeft de iPhone er al 8 gemaakt. Vervolgens transformeert de software razendsnel alle beelden om tot de ultieme foto te komen. Zo heeft u altijd de juiste belichting en scherpte.  
 

Haarscherp beeld met snelle chip

Net als de iPhone 11 zit ook in de Pro variant de nieuwe A13 Bionic chip. De Pro heeft een schermgrootte van 5.8 inch en de Max 6.5 inch. En beschikt over een haarscherp Super Retina XDR OLED scherm.
 

Nieuwe kleuren en verbeterde batterij

Naast de bekende kleuren Space Grey en Silver, is de iPhone 11 ook Pro leverbaar in een nieuwe Gold kleur en de gloednieuwe Midnight Green.
De batterij gaat 4 uur langer mee dan zijn voorganger.

Verder is ook de iPhone 11, net als de Xs (Max) en XR voorzien van een eSIM-functie. Lees hier meer over eSIM.

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK