Steeds meer inbraakschade voor boeren

Geplaatst op: 11-08-2019 Moderne boer beveiliging

Diefstallen en inbraken zijn er helaas altijd en overal. Een sector waarbij dat toch vaak onderschat wordt, is de agrarische sector. Niet alleen de hoeveelheid diefstallen, maar vooral de schade en de gevolgen worden onderschat. 

 

De traditionele boer bestaat niet meer

Waar tegenwoordig alles en iedereen meegaat in de moderne wereld, geldt dit ook voor de boeren. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in de nieuwste technieken; drones, sensoren en gps-apparaten voor precisielandbouw. Dit zijn geen goedkope investeringen en kan al gauw oplopen tot 30.000 euro.  
 

Aantal diefstallen bijna verdubbeld

Van deze waardes zijn criminelen ook op de hoogte. Het aantal meldingen van diefstallen in de agrarische sector is dit jaar met bijna 70% toegenomen ten opzichte van 2018. En we zitten pas in augustus. Naast de directe materiële immateriële en schade, heeft het ook gevolgen voor de toekomst. Alle data die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos loopt is verloren. 
 

Petit is er voor iedereen. Dus ook voor het platteland!

Wat kun je er als boer aan doen? Vaak is de beveiliging van de apparatuur niet optimaal. Dieven tikken in de loods of tractor een ruit in en nemen hun gewenste buit mee. Petit biedt verschillende oplossingen voor dit probleem. Denk aan betere beveiligingssystemen en camerabewaking. Ook speciaal gericht op de agrarische sector!
 
Benieuwd wat Petit voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten of kom langs in Nuth. 

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK