Geplaatst op: 12-09-2018 Nieuwe Apple Watch 4

De nieuwe Apple Watch series 4 heeft een aantal nieuwe verbeteringen en features t.o.v. zijn voorganger.

De belangrijkste vernieuwingen leest u hier:

Groter en beter scherm
Het horloge is, net als vele nieuwe smartphones tegenwoordig, vrijwel randloos. Dit betekent dat het formaat van de horloges (38mm en 42mm uitvoering) hetzelfde zijn, echter de schermen ruim 30% groter zijn. Hierdoor kunt u meer informatie zien op het scherm. U kiest uiteraard zelf, aan de hand van de aanpasbare watchfaces, welke informatie u wilt zien.
Daarnaast is het scherm van de vierde generatie ook scherper.
 
Detecteert een val
Hopelijk heeft u het nooit nodig, maar het is wel fijn om te weten dat het er is: de valdetectie van de Apple Watch. Wanneer u valt herkent het horloge dit en biedt u de optie om vervolgens hulp te vragen middels het alarmnummer te bellen.
 
Snellere processor
De Series 4 beschikt over een nieuwe chip die twee keer zo snel is dan voorheen.
 
Hartslagmeter
‘Gezondheid’ is het woord dat centraal staat bij de nieuwe smartwatch van Apple. Naast de valdetectie beschikt de Apple Watch Series 4 ook over een betere en zeer nauwkeurige hartslagmeter. Deze hartslagmeter waarschuwt u automatisch wanneer u een erg hoge of juist lage hartslag heeft.

Wat kan ik ermee?

 

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK