Apple presenteert vier nieuwe iPhones - iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro en 12 Pro Max

Geplaatst op: 14-10-2020

Dat er dit jaar een nieuwe iPhone zou komen was wel bekend, maar dit zijn er maar liefst 4 geworden. Lees in dit artikel alles wat u moet weten over de verschillende uitvoeringen van de iPhone 12.

Algemeen

Het is voor het eerst dat Apple in één keer 4 verschillende modellen presenteert. En tevens is er voor het eerst ook een iPhone mini variant op de markt. Grotendeels hebben alle varianten van de iPhone 12 dezelfde prestaties en ‘look and feel’. Het grootste verschil zit in de camera's en de grootte van de toestellen. Verder ondersteunen de nieuwe modellen het 5G-netwerk.

Design en formaat – Back to iPhone 4?

Daar waar de laatste modellen de afgelopen jaren afgeronde hoeken had, hebben alle iPhone 12 modellen weer vlakkere randen en strakkere lijnen. Dit kennen we van de iPhone 4 (2010) en iPhone 5 (2012). De achterkant is van glas en de behuizing is aluminium. Verder hebben de iPhone 12 Mini en 12 twee cameralenzen aan de achterkant en de iPhone 12 Pro en Pro Max drie.

Het schermformaat verschilt per model: iPhone 12 Mini - 5.41 Inch, iPhone 12 – 6.06 Inch, iPhone 12 Pro – 6.1 Inch en de iPhone 12 Pro Max – 6.68 Inch.  
 

Camera

Zoals hierboven beschreven beschikken de iPhone 12 Mini en iPhone 12 over twee lenzen. Dit is één primaire lens van 12-megapixel met een diafragma van f/1.6 en een ultragroothoeklens. Verder hebben alle iPhones de Deep Fusion functie, om betere foto’s met weinig licht te maken. Hierdoor hoeft u de flitser minder vaak te gebruiken. 
De iPhone 12 Pro en Pro Max hebben naast de primaire en ultragroothoeklens, ook een telelens met 2x en 2.5x (Pro Max) zoom. Hiermee kunt u veel verder inzoomen zonder kwaliteit te verliezen.

Opladen en kleuren

De iPhone 12 laadt u op met de inmiddels bekende Lightning kabel. Ook zijn alle modellen draadloos oplaadbaar. Nieuw bij de iPhone 12 op het gebied van draadloos opladen zijn de sensoren en magneten die zijn geplaatst aan de binnenkant. Draadloze laders klikken hierdoor aan de iPhone vast, waardoor u meteen merkt of die goed oplaadt.

U heeft de keuze uit vijf kleuren: zwart, blauw, rood, lichtgroen en wit.

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK