Uw iPhone geheugen toch uitbreiden? Dat kan!

Geplaatst op: 17-03-2018

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen waarbij u het geheugen niet meer kunt uitbreiden door middel van een Micro-SD kaartje. Bij een iPhone is dit vanaf het begin nooit mogelijk geweest, echter hebben wij daar een trucje voor...

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen waarbij u het geheugen niet meer kunt uitbreiden door middel van een Micro-SD kaartje. Bij een iPhone is dit vanaf het begin nooit mogelijk geweest, echter hebben wij daar een trucje voor.

Vaak heeft u veel foto’s op uw computer staan, met het grote nadeel dat u deze niet op uw telefoon kunt zetten omdat het telefoongeheugen dit niet toelaat. Hierdoor heeft u de foto’s niet altijd bij de hand en kunt u deze niet aan iedereen laten zien wanneer u dit wilt. Bij Petit kunt u terecht voor een SP xDrive Z30; een klein usb-stickje dat in uw iPhone en iPad past. U zet de foto’s van uw computer op de usb-stick en vervolgens plugt u deze stick in uw iPhone of iPad. Hiermee heeft u toegang tot alle foto’s, zonder dat ten koste gaat van het opslaggeheugen.

Ook in steeds meer Android telefoons kan geen geheugenkaartje meer worden geplaatst. Ook hiervoor biedt Petit een soortgelijke oplossing als bij de iPhones; een Pendrive usb-stick.

Alle sticks zijn leverbaar in verschillende opslagcapaciteiten; van 16GB tot 128GB.

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK