Geplaatst op: 20-01-2023

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een nieuwe missie en visie
In 2022 hebben we gewerkt aan het vertalen van onze ambitie naar een nieuwe missie en visie. Gezamenlijk met een team van collega’s zijn we heel wat uurtjes aan het brainstormen geweest. Het was een mooie uitdaging: een missie en een visie die kort, krachtig en duidelijk zijn.

Nu, in 2023 willen wij u deze missie en visie presenteren.

Een missie waarmee wij onze kracht en onze richting uitdrukken:
Petit.verbindt.. vernieuwend met persoonlijke aandacht.
Wij zijn uw partner waarmee u met de wereld communiceert, nu en in de toekomst!

Een visie waarmee wij onze ambitie en onze droom kenbaar maken:
Denk groots, denk Petit.verbindt..

Wat wij u met deze visie willen laten weten? Dat wij u op een veilige manier verbinden met onze diensten en eigen medewerkers door heel Nederland.

 

Waarom een nieuwe Missie en visie:
Omdat de oude missie en visie de lading niet meer genoeg dekt. Zo bieden wij onze service al lang niet meer binnen een straal van 80 km, maar zijn onze monteurs ook wekelijks onder andere in Amsterdam te vinden. Ook is onze klantenkring na alle jaren flink uitgebreid en hebben wij door goed te luisteren naar, en samen te werken met, onze klanten ons kunnen specialiseren. Wij bedenken oplossingen, en stellen deze in werking voor onder andere onze groeiend aantal klanten in de zorg. Maar ook de horeca of de autobranche weet ons steeds meer en vaker te vinden. Wij zijn trots op onze klanten, onze organisatie, de ontwikkeling en groei die we gedurende de 32 jaar die we bestaan hebben mogen doormaken. 

Wij gaan dan ook samen met u deze ambitieuze weg omhoog te bewandelen. Op naar nieuwe mooie doelen en successen!

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK