Geplaatst op: 21-03-2018

De nieuwe Samsung S9 en de S9 Plus

We schreven al eerder over het nieuwe vlaggenschip van Samsung, nu is de S9 officieel gepresenteerd!

In dit artikel leest u alles over de nieuwe Samsung...

  • Schermgrootte van 5,8 en 6,2 Inch
  • Vingerscanner onder de camera
  • S9 + heeft dubbele camera
  • Superslowmotion camera
  • Variabel diafragma


Zoals verwacht is er een S9 en een S9+ aangekondigd. Net als bij de S8, heeft de S9 een vrijwel randloos ontwerp met een schermdiagonaal van 5,8 Inch en de grotere S9+ heeft een schermgrootte van 6,2 Inch. Mede vanwege het grote scherm, bevindt de vingerscanner zich aan de achterzijde van het toestel. Waar deze bij de S8 naast de camera zat, zit deze bij de S9 onder de camera waardoor u niet meer per ongeluk over de camera heen wrijft met uw vinger. 

De sterk verbeterde camera is de grootste vernieuwing. De S9+ heeft 2 camera’s aan de achterzijde, waardoor het mogelijk is om extra in te zoomen zonder dat de scherpte van de foto slechter wordt en tevens om de focus achteraf eventueel aan te passen.

De camera van zowel de S9 als de S9+, is uitgerust met een superslowmotion camera die 1000 frames per seconde kan filmen. Daarnaast beschikt de camera over een variabel diafragma waardoor de telefoon zelf kan schakelen tussen een hoog en laag diafragma. Hiermee maakt u mooiere foto’s in het donker.

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK