Uw toestel rondom beschermen tegen bacterien en krassen

Geplaatst op: 23-07-2018 Striker 360

“De telefoon lijkt wel het nieuwe vaatdoekje, je realiseert je niet hoe vies het kan zijn” (Bron: RTL Nieuws).

Petit biedt de oplossing: optimale bescherming tegen bacteriën én een krasbestendige laag over uw gehele toestel in één, met de Striker 360° Hi-Tech Nano protection. Werkt op alle telefoons/tablets!

Zonder dat we het weten is onze telefoon een bron van bacteriën. Naast het feit dat het simpelweg vies is, brengt het ook de nodige gezondheidsrisico’s met zich mee.

Met de Striker 360° Hi-Tech Nano protection beschermt u uw toestel rondom met een sterke onzichtbare coating. Deze coating beschermt tegen bacteriën, maar ook tegen krasjes rondom. U brengt het laagje aan door middel van een doekje met de vloeibare coating, die vervolgens vanzelf hard wordt. Het aanbrengen is hierdoor zeer eenvoudig en voorkomt vervelende luchtbellen op uw scherm.

Heeft u al een screenprotector over uw scherm? Geen probleem! Striker werkt ook op reeds aangebrachte screenprotectors en versterkt hun werking zelfs.  

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK