Veilig thuiswerken. Voorkom dat uw medewerkers worden afgeluisterd

Geplaatst op: 23-11-2020

Laat je direct adviseren en neem contact op

Het aantal thuiswerkers is de afgelopen tijd in een razendsnel tempo toegenomen. Waar dit bij veel organisaties eerder niet van toepassing was, is dit nu aan de orde van de dag. Dit zorgt voor de nodige aanpassingen. Hoe pakt uw organisatie dit aan? Hoe zorgt u voor veilig thuiswerken? En hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen bellen en niet worden afgeluisterd?

Gevoelige klantinformatie

Met thuiswerken is het bereikbaar zijn van uw medewerkers voor zowel klanten als onderling belangrijker dan ooit. Er wordt dan ook meer dan ooit via de telefoon gevoelige informatie gedeeld. Veel bedrijven zijn zich er niet van bewust dat naast veilig internet, ook veilig bellen van levensbelang is voor de organisatie. Kies dan ook voor veilig thuiswerken. Hoe pakt u dit aan?

Ga veilig thuiswerken

Voorkom dat uw medewerkers worden afgeluisterd en er gevoelige informatie op straat komt te liggen. Laat uw medewerkers rechtstreeks via de lijnen van de organisatie bellen. Denk bijvoorbeeld aan een eigen VPN verbinding met de thuiswerkplek. Kies voor een oplossing van Petit, laat u adviseren voordat het te laat is en ga veilig thuiswerken.

Neem direct contact op

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK