Geplaatst op: 24-05-2022


Bij Petit kijken we altijd vooruit en kiezen we voor groei. En om stabiel door te groeien als organisatie willen wij middels deze berichtgeving melden dat onze collega Tom Teeuwen per 1 mei 2022 is toegetreden tot de directie. Er waren nieuwe en frisse ideeën nodig waardoor Tom al snel in beeld kwam. We willen samen verder bouwen aan de continuïteit van Petit.. verbindt. en zijn met Tom een verjonging ingeslagen met het oog op de toekomst.

Tom zal de functie van technisch directeur invullen. Hij vormt samen met de reeds bestaande directieleden Anita van Kruchten (algemeen directeur) en Norbert Dehing (commercieel directeur/commerciële zaken) het directieteam.
 

Wie is Tom? Even voorstellen. 

Tom is 35 lentes jong en is in 2010 via Zuyd Hogeschool als stagiair bij ons begonnen. Zijn expertise bleef niet onopgemerkt en binnen één jaar hebben Anita en Norbert hem in vast dienstverband aangenomen. Tom stond aan de wieg van IP-Connect, ons platform voor het leveren van internet en hosted telefoniediensten. Hij heeft voor de professionalisering hiervan gezorgd zoals deze nu is.

 

Wat zegt de kersverse technisch directeur zelf over zijn benoeming? 

“Het klinkt cliché, maar werken bij Petit.. verbindt. voelt vertrouwd en is als een warm bad. Er is ruimte voor vrijheid en eigen inbreng. Niet onbelangrijk is dat er voor mij genoeg uitdagingen zijn op het gebied van ICT, vernieuwing en continuïteit. Ik ben blij met deze mooie uitdaging en geboden kans.” 
 
Tijdens een ingelast overleg werden, onder het genot van een hapje en drankje, alle collega’s op de hoogte gesteld en hebben we geproost op ons nieuwe directielid. 
 
Via deze weg willen wij Tom nogmaals feliciteren met zijn nieuwe functie en hem veel succes wensen! 

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK