De flexibele smartphones van Samsung en Motorola

Geplaatst op: 29-01-2020 Motorola Razr 2019/2020

Een aantal jaar geleden hadden we allemaal een ‘klaptoestel’ dat zo compact mogelijk moest zijn. Sinds de komst van de smartphone worden de telefoons alsmaar groter. En nu? Worden ze weer kleiner. Of toch niet?

Samsung Z Flip en Motorola Razr

De kans is groot dat u hem nog kent, de ooit immens populaire Motorola Razr. Hier komt een nieuw model van. En ja, ook weer een klaptoestel. Alleen dan wel anno 2020, namelijk met een buigbaar touchscreen.

Ook Samsung komt met hetzelfde concept, de Galaxy Z Flip. Naar alle waarschijnlijkheid heeft de Z Flipt een groter scherm dan de Motorola; 6,7 Inch vs 6.2 Inch.
 

Ultradun touchscreen

Hoe werkt het? En kan ik er nog een screenprotector op plakken? Het scherm is ultradun; zo dun als een mensenhaar. Vandaar ook de mogelijkheid om te buigen. Het scherm van beide toestellen is krasbestendig waardoor een screenprotector niet nodig is.
 
Is dit de toekomst van de smartphone? Het zou kunnen. We zullen het zien! Dat het stoer uitziet kunnen we niet ontkennen.
 

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK