Kennis van zaken vertaald in visie

Eén aanspreekpunt voor uw totaaloplossing, verzorgingsgebied in een straal van 80 km rond Nuth i.v.m. de te leveren service.

Neem direct contact op.

Wij zien een wereld waarin mensen en bedrijven op een andere manier met elkaar communiceren. Met behulp van de modernste technieken kunnen we meer informatie delen. Deze wereld biedt nieuwe mogelijkheden voor mensen en bedrijven. De hele wereld bereikbaar via je scherm. De beveiliging van alles wat u dierbaar is ligt ’s nachts op uw nachtkastje en zit overdag in uw achterzak. Petit verbindt u met een totaalpakket aan telecomdiensten, beveiliging, domotica en IT-oplossingen.


Wie zijn wij?

Petit onderscheidt zich op een aantal punten van andere aanbieders. We hebben de kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing. Wij installeren en repareren zelf de apparatuur. Wij voeren producten van merken, waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn. Daarbij behouden we wel onze onafhankelijke positie, zodat we een eerlijk advies kunnen uitbrengen gebaseerd op kosten en baten over de gehele levensduur. Met onze service bent u bovendien altijd verbonden.

Met veel enthousiasme gaan en staan wij voor onze:

Kernwaarden
Betrokkenheid, Flexibiliteit, Inzet, Klantgerichtheid, Samenwerken.

Missie
Door onafhankelijk en betrouwbaar advies, mensen en apparaten eenvoudig met elkaar te laten communiceren met behulp van de nieuwste ontwikkelingen, zodat klanten zelf keuzes kunnen maken.
 
“Waar visie ontbreekt is het verleden de baas”, visie geeft identiteit en binding.
Visie is herkenbaar, duurzaam, uitdagend, onderscheidend en motiverend.
Visie wordt gedragen door de top van de onderneming

Visie
Klantgerichte, onafhankelijke organisatie die zich toelegt op persoonlijke benadering en communicatie met klanten om m.b.v. de nieuwste technologische ontwikkelingen de beste oplossing te realiseren voor zijn communicatie vraagstuk, daar waar noodzakelijk met strategisch gekozen partners.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK