ISDN Stopt! Petit biedt de oplossing

Geplaatst op: 16-03-2018

KPN stopt vanaf januari 2019 definitief met het ondersteunen van ISDN. Dit houdt in dat er over wordt gegaan op het snellere, meer innovatieve bellen via internet; VoIP. Deze moderne manier van bellen biedt u ook de mogelijkheid tot oplossingen als pinnen en beveiliging te integreren.

Uiteraard biedt Petit .verbindt.. deze dienst ook al een aantal jaar. Benieuwd wat dit voor u betekent en wat Petit hierin voor u kan betekenen? Neem dan middels onderstaand contactformulier, contact met ons op en wij helpen u graag verder. Samen komen wij ongetwijfeld tot de ideale oplossing.

Lees meer

Uw iPhone geheugen toch uitbreiden? Dat kan!

Geplaatst op: 17-03-2018

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen waarbij u het geheugen niet meer kunt uitbreiden door middel van een Micro-SD kaartje. Bij een iPhone is dit vanaf het begin nooit mogelijk geweest, echter hebben wij daar een trucje voor...

Lees meer

De iPhone X, kopen of niet?

Geplaatst op: 20-03-2018

Het vlaggenschip van Apple is nu al een aantal maanden op de markt en wij vinden het tijd om de balans op te maken, of de iPhone X het kopen waard is.

Eind 2017 kondigde Apple een gloednieuw model iPhone aan, ter ere van het tienjarig bestaan van de iPhone. Dit nieuwe model kreeg dan ook de naam “iPhone X” (X staat voor ‘tien’ in Romeinse cijfers).
Een verkoper van Petit gebruikte de iPhone een tijdje en wilt zijn bevindingen graag met u delen....

Lees meer

​Bellen en internetten met uw mobiel in het buitenland

Geplaatst op: 17-03-2018

In dit artikel geven wij u tips over “hoe uw mobiel te gebruiken in het buitenland”. Sinds de zomer van 2017 kunt u uw complete bundel van Nederland in heel Europa gebruiken.
Om bereikbaar en online te zijn in Europa, zet u bij de instellingen van uw smartphone “roaming” aan. Dit is het enige dat u hoeft te doen om gebruik te maken van uw eigen bundel, zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn (zoals vroeger wel het geval was). Let hierbij wel op: Zwitserland valt bij sommige providers wel en bij sommige providers niet binnen deze nieuwe regeling. Check dit even goed van tevoren bij uw aanbieder.

Wanneer u buiten Europa gaat is het een heel ander verhaal....

Lees meer

Waarom "goedkope" smartphones vaak duurkoop zijn

Geplaatst op: 16-03-2018

U heeft ze vast wel eens gezien, hele goedkope smartphones (vaak draaiend op Android) die perfect lijken voor iedereen die niet heel veel waarde hecht aan de telefoon. Zeker niet altijd, maar vaak werken zulke telefoons een aantal maanden prima en daarna gaan ze kuren vertonen. Dit heeft vaak te maken met een (te) oude Android-versie. Het zijn vaak verouderde modellen die op een oude Android-versie draaien, zonder dat u dit weet.
 

 

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK