ISDN Stopt! Petit biedt de oplossing

Geplaatst op: 16-03-2018

KPN stopt vanaf september 2019 definitief met het ondersteunen van ISDN. Dit houdt in dat er over wordt gegaan op het snellere, meer innovatieve bellen via internet; VoIP. Deze moderne manier van bellen biedt u ook de mogelijkheid tot oplossingen als pinnen en beveiliging te integreren.

Uiteraard biedt Petit .verbindt.. deze dienst ook al een aantal jaar. Benieuwd wat dit voor u betekent en wat Petit hierin voor u kan betekenen? Neem dan middels onderstaand contactformulier, contact met ons op en wij helpen u graag verder. Samen komen wij ongetwijfeld tot de ideale oplossing.

Lees meer

Telecom en IT trends voor 2019

Geplaatst op: 29-12-2018

In dit bericht laten wij u kort en krachtig kennis maken met hetgeen dat ons in 2019 allemaal te wachten staat op het gebied van telecom en IT.

Lees meer

5 redenen waarom u altijd de software van uw smartphone moet updaten

Geplaatst op: 29-03-2019

We zien vaak dat veel mensen lang wachten met het updaten van de software op hun mobiel. Het is echter wel van belang om dit steeds bij te houden en te zorgen voor de nieuwste softwareversie. In dit artikel geven wij u 5 redenen waarom.
 

Lees meer

Uw iPhone geheugen toch uitbreiden? Dat kan!

Geplaatst op: 17-03-2018

Tegenwoordig zijn er steeds meer toestellen waarbij u het geheugen niet meer kunt uitbreiden door middel van een Micro-SD kaartje. Bij een iPhone is dit vanaf het begin nooit mogelijk geweest, echter hebben wij daar een trucje voor...

Lees meer

Uw toestel rondom beschermen tegen bacterien en krassen

Geplaatst op: 23-07-2018

“De telefoon lijkt wel het nieuwe vaatdoekje, je realiseert je niet hoe vies het kan zijn” (Bron: RTL Nieuws).

Petit biedt de oplossing: optimale bescherming tegen bacteriën én een krasbestendige laag over uw gehele toestel in één, met de Striker 360° Hi-Tech Nano protection. Werkt op alle telefoons/tablets!

Lees meer

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK