Projectmanagement

Petit heeft door de jaren heen veel gedaan en gezien. We hebben daardoor onze marktkennis vergroot en geleerd hoe dat we zaken het best aanpakken. Wij zetten deze expertise nu breder in, en brengen ideeën en producten samen. Projectmanagement is het startpunt bij uw nieuwbouw, verhuizingen, verbouwingen, e.d. Wij zorgen ervoor dat u bereikbaar bent en zich veilig kunt voelen.Wij bieden projectmanagement in twee varianten aan. Voor bedrijven en instellingen die aanbestedingen via derde partijen willen laten lopen, bieden wij extern advies m.b.t. de lokale markt en nieuwste ontwikkelingen. In de andere variant kunt u bij ons terecht voor de verzorging van het gehele traject. Wij zetten uw wensen om in een plan van aanpak, stemmen dit met u af en zorgen voor de aanschaf en installatie van al uw apparatuur.

Tijdens de uitvoering blijft Petit altijd uw aanspreekpunt. We passen zaken aan daar waar nodig en huren eventueel externe partijen in. Na oplevering zullen we het project evalueren en bekijken of dat er nog dingen afgestemd moeten worden. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling zakelijke verkoop.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK