Voor bedrijven en particulieren

Petit stelt zich tot doel om onafhankelijk van de provider, de klant zelf een keuze te laten maken tussen de verschillende soorten netwerken en abonnementen. Daarom zijn wij partner van alle grote netwerken. 

Onafhankelijk

Petit .verbindt.. heeft als grote voordeel dat wij onafhankelijk zijn en hierdoor voor u het best passende abonnement kunnen kiezen. Zo bieden wij: Petit Mobiel, YES-Telecom, Vodafone, KPN, T-Mobile, Telfort en Youfone. Aan de hand van uw wensen gaan wij samen rustig bekijken welke provider en welke abonnementsvorm het best bij u past.

                                    

Transparant en gespecialiseerde kennis

Bereikbaarheid is belangrijk voor een organisatie. U wilt dat de medewerkers efficiënt kunnen werken waar en wanneer dat nodig is. Het beheren en optimaliseren van de mobiele communicatie vergt aandacht en gespecialiseerde kennis. Zakelijke mobiele telefonie is niet altijd even doorzichtig. De veelheid aan netwerken en hardware aanbieders maken het telecom landschap ondoorzichtig. Tariefstructuren, staffelkortingen en uitzonderingen bepalen de tendens. Bij ons kunt u al jaren terecht voor abonnementen voor uw mobiele telefoon. Wij verkopen aan ondernemers, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht voor de nieuwste aanbiedingen en abonnementen van alle grote providers.

                   

Abonnementen met toestel en Sim-Only's
Wij bieden abonnementen met de nieuwste toestellen, de (iets) oudere modellen, maar ook Sim-Only’s. Wellicht heeft u een toestel dat nog goed werkt en volgens u nog niet aan vervanging toe is; dan is een Sim-Only een prima oplossing. U sluit dan een abonnement af zonder toestel, maar met alleen belminuten, sms’jes en (eventueel) internet.

Tablets, smartwatches en accesiores
Naast abonnementen en telefoons kunt u bij ons ook terecht voor tablets, smartwatches, alle accessoires en toebehoren; denk hierbij aan hoesjes, opladers, powerbanks, screenprotectors etc.
Op onze website vindt u alle Apple en Samsung producten welke wij verkopen, plus de overige merken. 

Bent u opzoek naar een nieuw telefoonabonnement en/of telefoon? Kom langs in de winkel en wij vinden ongetwijfeld voor u het best passend abonnement. Of Vraag het ons direct.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK