Mobile Connect

Met Mobile Connect is het mogelijk om alle functies van vaste telefonie op uw mobiele telefoon te gebruiken en dit al vanaf 1 persoon. Uw mobiele telefoon wordt met Mobile Connect onderdeel van uw telefooncentrale (PBX).
 

Managed Mobile

Wanneer u kiest voor het meest complete pakket, kiest u voor Managed Mobile. Naast Petit Mobiel met Petit als provider voor Mobile Connect, levert Petit u ook de telefooncentrale en heeft u een alles-in-één pakket.
 

Waarom Petit Vast-Mobiel?

  • Alle binnenkomend telefoonverkeer, dus alle vaste en mobiele nummers worden gerouteerd over de telefooncentrale. Met de telefooncentrale kan dus per gebruiker worden beheerd wanneer en op welk nummer(s) deze bereikbaar is. U krijgt dus weer volledige controle over het telefoonverkeer.
  • Gebruikers kunnen zien of een mobiel toestel vrij of bezet is.
  • Mobiele toestellen kunnen opgenomen worden in de rapportage van de telefooncentrale.
  • Controle middels een eenvoudige app; met de app op uw telefoon heeft u de volledige controle. Hier kiest en ziet u o.a. met welk nummer u wilt uitbellen, beluistert u de voicemail per nummer (d.m.v. visual voicemail), hoeveel data u nog heeft deze maand enz.

 
  • Al het verkeer van de vaste toestellen naar de mobiele toestellen (binnen de EU) en omgekeerd is gratis, daar waar dit interne gesprekken zijn voor de telefooncentrale. (Met Managed Mobile Connect)
  • Vaste toestellen, draadloze toestellen (Dect) en mobiel kan volledig geïntegreerd worden in één systeem.
  • Het bellen en doorverbinden naar interne nummers (ook het mobiele toestel krijgt een intern nummer), het gebruik van wachtrijen en gespreksopnames zijn ook mobiel beschikbaar.
  • Data delen: u heeft de mogelijkheid om data met collega’s onderling te delen. 10 x 10gb betekent dus samen 100gb delen.
  • Multi sim optie: handig wanneer u ook een tablet heeft waarmee u overal online wilt zijn.
  • Met Managed Mobile al uw telecom- producten en diensten onder één dak en op 1 factuur.


Abonnementen

U heeft de keuze uit verschillende abonnementen; van Mobile Business Go waarbij u per gebelde minuut betaalt en uw eigen aanvullende databundel bepaalt, tot Mobile Business Pro waarbij u ongelimiteerd belt in de EU en een bundel tot 20GB per maand mogelijk is. 


Voor meer informatie neem contact met ons op


 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK