4G Portofoons Huren

Naast kopen verhuren we ook 4G portofoons voor evenementen, optochten etc..
Voor meer informatie klik hier/upload/documents/4G-Portofoons-Huren.pdf


Portofoons / mobilofoons

Op zoek naar (4G) portofoons / mobilofoons die voldoen aan uw behoeften? Door ons uitgebreid assortiment kunnen wij u direct adviseren.
Na de aankoop van de producten kunt bij ons kunt terecht. Wij doen het onderhoud en voeren reparaties uit. Ook bieden wij portofoons met een machtiging of kunnen deze voor u aanvragen.

Naast 'traditionele' portofonie biedt Petit ook 4G portofoons. Lees er hieronder alles over!

 


 
Petit Verbindt biedt 4G Portofonie; Push-to-Talk-Over-Cellular

voor radio gebruikers en voor smartphonegebruikers
Direct communiceren met één druk op de knop en binnen één seconde. Direct in verbinding met een groep mensen. Dat is Push-to-Talk. Een eigenschap die hoort bij portofoons en mobilofoons die werken op een radiofrequentie. Tegenwoordig kan Push-to-Talk ook over het 3G/4G netwerk: 4G portofonie  (Push to talk Over Cellular genoemd ‘POC’). 4G Portofonie is een clouddienst van C4IT gekoppeld aan het netwerk van uw mobiele provider. Uw spraakbericht wordt razendsnel omgezet in data en binnen Nederland verstuurd via het mobiele 3G- of 4G-netwerk van uw mobiele provider. Realtime informatie uitwisselen draagt niet alleen bij aan bijvoorbeeld bedrijfs productiviteit en efficiëntie, het vergroot ook de veiligheid van werknemers.

Voordelen
- Direct verbinding: met één druk op de knop direct spraakverbinding met een groep of individu.
- Realtime informatie contacten: GPS en realtime aanwezigheids- en beschikbaarheidsinformatie van de contacten.
- Diverse mogelijkheden: Prioriteit Oproepen en groeps-keuze.
- Landelijke dekking
- Geen investering in eigen infrastructuur
- Geen vergunningskosten (m.n. België)

4G Portofonie Devices
Naast ‘POC-en’ op een smartphone zijn er aparte devices op de markt die alleen de POC functionaliteit hebben op basis van internet. Simpele, robuuste devices, die eruit zien als een portofoon, met een sim-kaart.
 

Petit Verbindt biedt 4G Portofonie aan van het merk TeloSystems

De wens van de klant
De vraag van de klant bepaalt wat de beste oplossing is, 4G Portofonie of Personal Mobile Radio (PMR). In het kort:
- Voor missiekritische en business kritische communicatie is PMR de oplossing.
- Voor niet-missiekritische en niet-business kritische communicatie is 4G Portofonie een prima oplossing.
- De klant kan ook beide wensen hebben: missiekritisch én niet-missiekritisch.


 

Petit verbindt: oplossing voor niet-missiekritisch en niet-business kritische klant

4G Portofonie van het merk TeloSystems is een mid-end oplossing voor de klant die een betaalbare niet-missiekritische en niet-businesskritische oplossing wenst met speciaal ontworpen handsetsDit is een flexibele betaalbare oplossing gebaseerd op LTE.
4G Portofonie wordt steeds meer toegepast in de vorm van een Android/iOS app op een smartphone. Een portofoon is geen smartphone en daarom geen goed alternatief. Het volume van de luidspreker, industriële behuizing met bijbehorende accessoire connector en een grote spreeksleutel toets zijn minimale vereisten voor een portofoon.

 

Petit verbindt: oplossing voor missiekritisch en business kritische klant

Voor uw bedrijfs- en missiekritische communicatie u zekerheid wilt hebben met betrekking tot de 4G verbinding hebben we de simkaarten van Priocom leverbaar. Dit werkt op het netwerk van T-Mobile. U krijgt dan toegang tot een speciaal deel van het netwerk wat niet toegankelijk is voor de reguliere T-Mobile gebruikers. Als de mast volraakt (bij bijvoorbeeld evenementen) dan blijft u verbinding houden. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw communicatie optimaal blijft werken. Daarnaast is Priocom uitbreidbaar met een meldkamer functie (dispatcher).
 

TeloPTT voor flexibel gebruik

TeloSystems biedt een complete oplossing van zowel hardware als software. Vooral voor portofoongebruikers die onvoldoende bereik hebben met een traditionele portofoon, is de oplossing van TeloPTT uitermate geschikt. Gebruikers die werkzaam zijn gedurende een korte periode bij een klant mogen vaak niet gebruik maken van het reeds aanwezige communicatie systeem. Vanwege de installatiekosten en noodzakelijke vergunningen is het niet rendabel om een eigen tijdelijke infrastructuur op te zetten. 4G Portofonie is een ideale oplossing die men keer op keer kan gebruiken ongeacht locatie of benodigd bereik.
Techniek
De handsets zijn afgestemd op het 4G Portofonie platform. Het Android besturingssysteem is zodanig aangepast zodat o.a. microfoon geluid en bedieningsgemak overeenkomt met portofoons uit het hogere segment. De voordelen van 4G worden optimaal benut waardoor live video verzenden mogelijk wordt.
 
Daarnaast is de audiokwaliteit en gespreksopbouw tijd ongeëvenaard vergeleken met PMR portofoons, (DMR/TETRA). Daarnaast is dynamische groepen aanmaken standaard aanwezig alsmede het programmeren op afstand. De dispatch applicatie biedt standaard alle noodzakelijke functies voor spraak, voice logging, GPS-weergave, aanwezigheidsregistratie en GeoFencing. Aangevuld met live video weergave van 32 gebruikers simultaan, bestanden verzenden/ontvangen maakt dit een van de meest uitgebreide dispatch applicaties voor 4G Portofonie.

Voor meer info kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK