De nieuwe Samsung Galaxy A-serie modellen

Geplaatst op: 04-05-2023

De A-serie van Samsung is ontwikkeld om innovatie voor iedereen beschikbaar te maken. Het zijn de zogenaamde midrange-toestellen. Een betaalbare telefoon met degelijke specificaties.

Galaxy A14

Met een 6.6 inch scherm is het een groot toestel dat beschikt over 3 camera’s aan de achterzijde én een selfiecamera aan de voorkant. De lenzen aan de achterzijde zijn een 50-megapixel camera, een 5-megapixel Ultra Wide Angle camera en een 2-megapixel macro camera.
 
U heeft de keuze uit een 64GB of 128GB model, en deze zijn nog uit te breiden met een Micro SD kaartje. Door de grote en krachtige 5000mAh-batterij gaat de telefoon bij normaal gebruik tot wel 2 dagen mee zonder opladen. Ontgrendelen doet u met de vingerscanner die aan zijkant van de telefoon zit.


Galaxy A34

Ook de A34 heeft een schermgrootte van 6.6 inch. De A34 beschikt echter wel over een AMOLED-scherm. Dit zorgt voor een realistische beeldweergave waarbij de kleuren van het scherm spatten. De A34 beschikt ook over 3 camera’s aan de achterzijde en een selfiecamera.

Bij dit toestel heeft u de keuze uit standaard 128GB of 256GB aan opslaggeheugen, maar ook hier is dit uit te breiden met een Micro SD kaartje. Verder beschikt de A34 over een IP67 certificering wat betekent dat het tegen stof en water kan.

Galaxy A54

De A54 heeft een scherm van 6.4 Inch met een resolutie van 2340x1080 pixels. De kwaliteit van het scherm is nóg scherper dan bij de A34 middels het super-AMOLED-scherm.

Ontgrendelen van het toestel kan via de vingerscanner die onder het scherm zit weggewerkt of via gezichtsherkenning. Foto’s maken gaat ook méér dan goed met de drie camera’s aan de achterzijde en de 32-megapixel selfiecamera. Video’s neemt u op in 4K kwaliteit.

De Galaxy A54 heeft een Exynos 9611-chip met 4GB aan werkgeheugen. Hierdoor is het toestel vlot en in staat om alle apps soepel te draaien. De 5000mAh-batterij zorgt ervoor dat u de telefoon niet snel hoeft op te laden. Is die toch leeg? Dan ondersteunt de A54 snelladen en is uw telefoon weer snel opgeladen.

« Vorige pagina

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK