Voor bedrijven en particulieren

Voor een klein kantoor tot aan een callcenter leveren wij de complete infrastructuur. We sluiten lijnen aan bij de grote netwerkaanbieders als KPN en Ziggo. Wij werken uitsluitend met producten van A-merken, waardoor we zeker zijn van een bepaalde kwaliteit en duurzaamheid. Wij installeren centrales en faxen van onder andere Panasonic, Tiptel, Siemens, Samsung en Alcatel. Tevens zorgen wij voor de bekabeling en afwerking.

Petit biedt u ook de mogelijkheid om mobiel en vast te combineren middels Mobile Connect en Managed Mobile.

Bedrade en draadloze toestellen

Wij leveren zowel draadgebonden als draadloze toestellen. De draadloze toestellen zijn vaak uitgerust met handige functies als een antwoordapparaat, doorverbinden of de mogelijkheid tot handsfree bellen. Wanneer u graag met meerdere mensen tegelijkertijd wilt spreken of vergaderen dan biedt een (draadloos) conferentietoestel een uitkomst. Ook kunt u gebruik maken van een headset om uw gesprekken op een comfortabele manier af te handelen.

Naast analoge telefonie is digitale communicatie via Internet in opkomst (ook wel geheten: Voice over IP). Hierbij wordt een telefoonlijn op een efficiëntere manier gebruikt. Dit vertaalt zich in lagere kosten, terwijl de kwaliteit onverminderd goed is. Wij bieden ook voor deze manier van telefonie de bijbehorende centrales en toestellen.

Wilt u dat wij met u meedenken? Laat het ons weten.

Voor thuis

U kunt bij ons terecht voor draadgebonden en draadloze toestellen. Deze toestellen zijn vaak al uitgerust met extra’s als een antwoordapparaat of een handsfreefunctie. Het is mogelijk om op meerdere plekken in uw huis draadloze toestellen te plaatsen, waarmee u onderling kunt bellen of gesprekken kunt aannemen, zonder dat u hiervoor extra bekabeling hoeft aan te leggen. Ook vindt u bij ons een uitgebreid assortiment senioren telefoons.

De laatste jaren heeft er een integratie van telefonie, Internet en digitale televisie plaatsgevonden. Hierdoor zijn zowel de telefonie- als Internetaanbieders zich gaan toeleggen op een nieuw geïntegreerd productaanbod. Door gebruik te maken van technieken als ADSL en VOIP is het nu mogelijk om deze diensten via bestaande telefoonlijnen aan te bieden.

We kunnen desgewenst de apparatuur bij u thuis installeren. Daarnaast leveren we producten op het gebied van ‘domotica’, waarmee door hulpbehoevenden op afstand hulp ingeroepen kan worden. Lees hierover meer onder Domotica & Beveiliging.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen ? Vraag het ons. 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Petit .verbindt.. heeft alle kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing.

Neem contact op

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK