Totaaloplossingen voor bedrijven en particulieren

Wij leveren de complete infrastructuur. Van een klein kantoor tot aan een callcenter. Petit sluit lijnen aan bij de grote netwerkaanbieders als KPN en Ziggo. Er wordt alleen gewerkt met producten van A-merken. Hierdoor bent u zeker van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij installeren centrales van merken als Panasonic, Tiptel, Mitel, Samsung en Alcatel. Ook voor de hele afwerking en bekabeling wordt gezorgd. 
 

Vast en mobiel combineren

Petit biedt u ook de mogelijkheid om mobiel en vast te combineren middels Mobile Connect en Managed Mobile.


 

Bedrade en draadloze toestellen

Wij leveren zowel draadgebonden als draadloze toestellen. De draadloze toestellen zijn vaak uitgerust met handige functies als een antwoordapparaat, doorverbinden of de mogelijkheid tot handsfree bellen. Wanneer u graag met meerdere mensen tegelijkertijd wilt spreken of vergaderen dan biedt een (draadloos) conferentietoestel een uitkomst. Ook kunt u gebruik maken van een headset om uw gesprekken op een comfortabele manier af te handelen.

Tegenwoordig is VoIP de standaard. Het bellen via een internetverbinding. Dit vertaalt zich in lagere kosten, terwijl de kwaliteit onverminderd goed is. 

Wilt u dat wij met u meedenken? Laat het ons weten.

 

Voor thuis

De toestellen zijn vaak al uitgerust met extra’s als een antwoordapparaat of een handsfreefunctie. Het is mogelijk om op meerdere plekken in uw huis draadloze toestellen te plaatsen, waarmee u onderling kunt bellen of gesprekken kunt aannemen, zonder dat u hiervoor extra bekabeling hoeft aan te leggen. Ook vindt u bij ons een uitgebreid assortiment senioren telefoons.

De laatste jaren heeft er een integratie van telefonie, Internet en digitale televisie plaatsgevonden. Hierdoor zijn zowel de telefonie- als Internetaanbieders zich gaan toeleggen op een nieuw geïntegreerd productaanbod. 

We kunnen desgewenst de apparatuur bij u thuis installeren. Daarnaast leveren we producten op het gebied van domotica. Hiermee kan door hulpbehoevenden op afstand hulp ingeroepen kan worden. Lees hierover meer onder Domotica & Beveiliging.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen ? Vraag het ons. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK